359Model

359 Model & Talent е професионална агенция за набиране, обучаване и реализиране на модели, промоутъри, хостеси , статисти, фотомодели и таланти в различни области.

Агенцията работи с професионални инструктори за курсове на модели, хореографи и денс учители.

Школата на 359 Model & Talent ще е една от най-атрактивните, като професионално завършени курсове, и гаранция за последваща реализация на новите лица на агенцията.
 
Разнообразието, което модната агенция предлага, варира в много възрастови групи и различни типажи лица /деца, мъже и жени/ за рекламни кампании, филми, модни събития, конкурси за
красота и модели, статисти в Тв предавания, кинопродукции и BTL активности. 359 Model & Talent e организатор и на първото издание на Sofia Fashion Week.

359 Model & Talent организира ежемесечно кастинги за модели и промоутори, за различни проекти на клиенти на агенцията.

Собственикът на агенцията Мария Бонева и екипът на 359 Model & Talent имат изключително голям професионален опит в организирането на модни конкурси, конкурси за красота, модни събития, ревюта, концерти и кастинги. Агенцията предлага и връзки с дизайнери, предоставяне на личен или корпоративен стайлинг, изработка на дрехи,аксесоари, обзавеждане на зали и декорация на частни или фирмени събития.

359 Model & Talent има висок кредит доверие сред голяма част от утвърдените и нови лица модели, дизайнери, модни представителства на световни марки в България и клиентите, с които работим.

359 Model & Talent е адекватната агенция, която категорично ще вдигне нивото на модния бизнес у нас. Чрез професионалия си опит и контакти ще помогне за реализацията на новите лица в България и чужбина като изградени професионалисти, достойни за световната сцена.

Агенцията работи с утвърдени фотографи, които могат да изработят за новите и настоящи модели професионален бук и портфолио.
 По всяко време може да предоставим за нашите нови лица или клиенти услугите на личен стилист и гримьор.
359 Model & Talent е новият верен и коректен партньор на бъдещите модели в България.

359 Model & Talent е най-новия член в голямото семейството на 359 Group